Ik werk voor en met directeuren, (project)managers, bestuurders en andere ambitieuze mensen werkzaam binnen:

  • De overheid – diverse gemeenten waaronder de gemeente Amsterdam, Heerhugowaard, Diemen en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Agentschap NL);
  • Het bedrijfsleven en brancheorganisaties o.a.de NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen).
  • Organisaties (zowel profit als non-profit) en mensen die een maatschappelijk doel nastreven.

Wat mijn klanten gemeen hebben is dat ze ambities hebben waarbij ze recht willen doen aan mens en milieu.

Of sterker nog waarbij zowel mensen als het milieu er beter op worden. Ze zijn daarbij op zoek naar manieren om tot duurzame vernieuwing te komen.

Mijn klanten hebben lef en visie. Zij weten dat je door je blik te verruimen van een focus op enkel financieel gewin, naar oog voor mensen en het milieu, er kansen in beeld komen voor vernieuwing, samenwerking en nieuwe business cases die leiden tot win-win situaties.

Op dit moment werk ik, als senior projectmanager energietransitie (acquisitie, externe relaties en projectontwikkeling), in opdracht van Winst uit je woning. Een intermediair die de energietransitie versnelt door het organiseren van advies- en inkoopacties voor energiemaatregelen. Daarnaast ben ik bestuurslid van Energie Coöperatie Haarlem Noorderlicht.