Workshop: Leef in het seizoen.

Kom in beweging door even stil te staan. En krijg helder in beeld wat van wezenlijk belang voor je is.

Winter workshop: zondag 2 december 2018, 10.00 u. - 17.00 u.

De Winter gaat over: Loslaten van illusies; afbouw. Afscheid nemen en afronden. Rusten en meegaan.

Opgevolgd door 3 workshops in de lente, zomer en herfst in 2019. Data en locatie nog te bepalen.

Waar?

Landje van de Boer, Bloemendaalseweg 183
2051 GA Overveen

Voor Wie?

Voor mensen die even uit de (werk)hectiek van alledag willen breken en behoefte hebben aan reflectie. Sluit wat je doet aan bij wat je van binnen drijft?

Doel

Doel is om door even stil te staan, bij je kern uit te komen.

- Tijd nemen voor reflectie: waar gaat het om in je leven;

- Je verbinden met je kern en met wat voor jou van wezenlijk belang is;

- Verbinden van die kern met je handelen.

- Vorm geven aan de toekomst die zich aandient.

Hoe

Tijdens de dag staat het thema en de energie van dat seizoen centraal. Geïnspireerd door het boek van Jaap Voigt, ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’. Rode draad van de dag is het U-proces van Otto Scharmer (Theorie-U). In de ochtend staan het zien en voelen centraal. In de middag het vorm geven aan de toekomst vanuit een open houding. We gaan met elkaar op onderzoek uit, door middel van meditatie, dialoog, schrijfopdrachten, en eenvoudige staande of zittende ontspanningsoefeningen.

Door wie

Anne Elsen (1968), initiator en facilitator: werkt sinds 25 jaar als projectmanager en procesbegeleider aan projecten die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling, zoals energiebesparing- en zonne- energieprojecten. “Ik ben gefascineerd door wat mensen beweegt en in het vinden van manieren om de verbinding met onszelf, de natuur en elkaar te herstellen en vanuit die verbinding te handelen.” Zij beoefent sinds 2014 Chi Kung, een Chinese bewegingsvorm waarbij je de subtiele interne verbindingen van het lichaam traint. Het is de kunst van de batterij opladen.

Lusanne Hogeweg (1965), co-facilitator: is sinds 2003 zelfstandig loopbaancoach en burn-out expert, speciaal voor hoog sensitieve personen. "Ik zie burn-out als een oproep om meer trouw te zijn aan je eigen natuur. Ik ben geïnspireerd door Theorie-U en ik help mensen om zich te verbinden met hun essentie en het werk dat vervullend voor hen is. Daarvoor gebruik ik meditaties en creatieve oefeningen."

Kosten

€150,- Exl. Btw, inclusief koffie, thee, lekkers en lunch.

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier. Na aanmelding ontvang je een factuur. Na betaling wordt je aanmelding definitief en ontvang je een bevestiging met praktische informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden van volgende 'Leef in het Seizoen' workshops. Laat het me weten via het contactformulier.

 

Share: